det här är 

 PYSSLIGA  KLUBBEN 

Pyssliga Klubben är en hobbyklubb som vänder sig till barn i alla åldrar som älskar att pyssla!

Vår idé är att ditt barn skall få varierande och kreativt hobbymaterial direkt hem i brevlådan. Våra pysselpaket har olika teman varje månad och ditt barn kommer att få prova på allt möjligt roligt och inspirerande pyssel. Vi samarbetar med en av nordens största leverantörer av hobbymaterial – för bästa kvalitet.

Här nedan ser du ett litet axplock över vilken typ av pyssel ett paket kan innehålla.
I vår blogg under ”Våra pysselpaket” lägger vi regelbundet upp inspirationstips till respektive temapaket.

Roliga figurer av vår populära lera Silk Clay

Söta figurer av lera

Lera är jätteroligt att jobba med. Man kan göra massor av olika saker. Figurer som här, kylskåpsmagneter, små djur eller fina blommor.

Pyssla med kartonger

Egna fina presentaskar

Att göra små askar och dekorera dem på olika sätt blir fint. Antingen kan man förvara egna saker i dem eller lägga i en present till någon som fyller år.

pysseltips Sy roliga figurer av filt

Roliga figurer av filt

Att sy i filt är både roligt och lätt. Här kan man med olika bitar, lager på lager och färgad tråd sy en mängd olika roliga och söta figurer.

gör-egen-gympapåse

Rita och måla på tyg

Att skapa egna mönster på tyg blir väldigt personligt. Det kan t.ex. vara ett eget motiv på en gympapåse, ett kuddfodral, necessär eller handduk.

Måla hus av kartong

Bygg en liten by

Pyssla med papper är kul. Här har vi skapat miniby med hus av kartong. Annat pyssel med papper kan t.ex. vara att göra kort, fantasifulla masker eller mobiler.

pyssla-påskhare-påskkyckling

Pyssel till högtider

Några gånger om året har vi pysselpaket med extra speciellt tema. Framför allt inför högtider som julen och påsken.

Vi gör det enkelt och lätt att pyssla!

Ibland är det svårt att komma på bra idéer till roligt pyssel för sina barn. Och även om man gör det skall man ta sig tid att köpa in allt material, kanske i olika affärer. Många gånger måste man även köpa stora förpackningar för att upptäcka att man bara använder en bråkdel av innehållet.

Med Pyssliga Klubben får ditt barn väl sammansatta hobbypaket, med en anpassad mängd material för att göra en eller flera saker helt färdiga. Du behöver inte komplettera med något. Varje paket innehåller olika teman för att ditt barn skall få varierande, roligt och kreativt pyssel.

Dessutom finns en steg-för-steg-beskrivning med till varje paket som visar hur/vad man gör med materielinnehållet.

Så här fungerar Pyssliga Klubben

1

Du får prova vårt Välkomstpaket för endast 59 kr (fraktfritt). Därefter får du en gång i månaden, ett nytt paket med roligt pyssel för bara 149 kr (+ frakt 29 kr). Du får dina paket direkt hem!

2

Varje paket är väl genomtänkt och har olika teman varje gång. En steg-för-steg-beskrivning som visar vad man kan göra med innehållet finns med till varje paket.

3

Med varje paket får du även information om vad nästa paket kommer att innehålla. Det finns ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Pausa en stund från mobil, platta
och TV med roligt och kreativt pyssel!

Vi gör det enkelt och lätt att ha kul tillsammans!

Samla hela familjen

Kvalitetstid utan skärmar

Mysiga stunder att minnas

Tel
031-780 03 23

Adress
Box 12116, 402 42 Göteborg

Org. nummer
5569-575334

Moms reg. nummer
SE5569575334-0101